Onze aanpak

Hoe gaan wij u helpen op het gebied van data en datavraagstukken?

Om een organisatie en de mensen digitaal te veranderen is het belangrijk dat het behapbaar is. Systemen en mogelijke veranderingen vragen veel van medewerkers. Is een implementatie al eens eerder mislukt? Het is belangrijk dat eerst de basis goed is.

Als we starten met een project gaan we samen met u doelen opstellen. Aan de hand van concrete doelen en meetbare resultaten gaan we aan de slag. Al na twee weken zijn de eerste resultaten zichtbaar. Zo kunt u als organisatie stap voor stap werken aan de toekomst. Door bijvoorbeeld elke twee weken een meeting te organiseren, of elke maand, ontstaat er ritme in de organisatie rondom de datavraagstukken.

Wij regelen de hele coördinatie rondom het datavraagstuk en samen hebben we de regie op strategisch niveau. Voor operationele vraagstukken maken we zelf een dashboard waar de data in gevisualiseerd wordt die ook daadwerkelijk nodig is om de organisatie te kunnen sturen. Met strategische vraagstukken gaan we met een team samen met u aan de slag om te zorgen dat uw organisatie toekomstproof is.

Meer weten of heeft u zelf ook een datavraag? Neem dan contact op met

Dirk Flohil

e: data@orangeanalytics.nl